(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: У цій війні ми боремося за свою незалежність, за свою територію, за свої родини та майбутнє

НАЗАД
01 серпня 2022 13:32

Про це Голова Державної прикордонної служби України зазначив спілкуючись з прикордонниками, які боронять Україну в Донецькій області.

Він побував на позиціях підрозділів Луганського та Краматорського прикордонних загонів і перевірив виконання ними завдань.

Сергій Дейнеко відмітив злагодженість дій військовослужбовців ДПСУ з підрозділами Збройних Сил України, що дозволяє ефективно давати відсіч діям ворога.

У ході роботи керівник відомства особисто ознайомився з облаштуванням та укріпленням місць, на яких несуть службу прикордонники, адже щодня військовослужбовці виконують завдання піддаючись постійним обстрілам ворога.

«Україна веде запеклу боротьбу. І у цій війні ми боремося за свою незалежність, за свою територію, за свої родини та майбутнє. Ми обов’язково вистоїмо, щоб для українського народу була держава, бо росія хоче всіх нас винищити», - зазначив Голова ДПСУ у розмові з побратимами.

Очільник служби відверто говорив з військовослужбовцями про ситуацію на фронті та її розвиток, питання забезпечення, харчування та умови перебування.

Він подякував «зеленим беретам» за стійкість та професіоналізм.

«Я вдячний за вашу мужність і незламність, вашу любов до Батьківщини, за те що продовжуєте боронити нашу країну. Ви першими відчуваєте агресію і підступність ворога. Від вас залежить багато, бо ви знаходитеся там, де найгарячіше», - сказав Сергій Дейнеко.

Очільник відомства вкотре наголосив на збереженні життя кожного військовослужбовця, адже ворог наносить постійні удари. Для цього він закликав не нехтувати заходами безпеки та продовжувати роботи з фортифікаційного укріплення і облаштування місць для укриття.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси